Niels (Noller) Olsen og Jan Eriksen
Det
er muligt!
Isbn 87-638-0341-0
192 sider, 269,- kr.
Udgivelsesdato: 13. oktober 2006

ET MISBRUGERLIV,
SOM KOM UNDER KONTROL

Succes og glamour. Stjerneliv i overhalings-banen. Det er den side af medaljen, vi kender. Den anden så helt anderledes ud. For Noller – den ene halvdel af brødrene Olsen - kunne overhovedet ikke styre indtaget af rusmidler. Alt fra smøger over alkohol til stoffer og medicin blev en nødvendig del af showet.  Men hvordan vender man skuden, når man er så langt ude, at man er ved at miste alt – også livet?

 

 

I Det er muligt! bruger Noller sin egen historie til at vise, at man kan få et ordentligt liv med et misbrug i bagagen. Det kræver en aktiv indsats hver dag at holde dæmonerne i ave, men man kan lære det! Historien rummer alle aspekter af et misbrugerliv, og journalist Jan Eriksen, der har skabt bogen, har haft samtaler med Nollers kone og børn, bror Jørgen, en ven fra AA m.fl., hvilket gør bogen til en fin brugsbog. En misbruger er ikke alene, hans nærmeste får rollen som medmisbrugere.

Lederen af Majorgården, Lone Gregers, fortæller om et behandlingsforløb, og bogen beskriver AA og andre behandlingsinstitutioner. Gennem hele bogen fornemmes Nollers glæde over det nye liv

Niels Olsen - Brødrene Olsen. Født 1954. Har uddannet sig til terapeut. Underviser og holder foredrag.

Jan Have Eriksen. Journalist. Født 1958. Udsendte i 2000 Brødrene Olsen : et stjerneskud: to liv i tilbageblik.

Bogen må gerne omtales men ikke anmeldes før udgivelsesdagen.  

HØST & SØN

 __________________________________________________________________________

Pressekontakt: Heidi Mikkelsen, telefon, dir.: 3341 1823 / e-mail: hm@gb-forlagene.dk